Onderscheiding Tina Hofman

Afgelopen zaterdag 21 Mei is ons medelid Tina Hofman koninklijk onderscheiden als dank voor het vele vrijwilligerswerk voor DFS-HS. Burgemeester Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen Spelde Tina de versierselen op. Tina van Harte Gefeliciteerd

tina.jpg
tina2.jpg
medaille.jpg

Omloop90 heeft nieuwe outfit
Omloop90 heeft haar nieuwe outfit in gebruik genomen. Dankzij Sport-Inn uit Hoogezand, een anonieme bijdrage en nog lopende aanvragen hopen wij voldoende middelen bij elkaar te krijgen om al onze plannen te kunnen verwezenlijken en weer jaren vooruit te kunnen.

Een van die plannen betreft de EHBO-ondersteuning, het wakend oog voor de sporters van  Omloop90, zodat er op een veilige manier gesport kan worden.
Door structurele veranderingen binnen het Rode Kruis moet Omloop90 de twee EHBO-begeleiders voortaan zelf voorzien van kleding en materiaal. Een hele uitgave voor een kleine vereniging, maar door genoemde sponsor­bijdragen is het toch mogelijk dit te realiseren.

Voor wie het nog niet duidelijk is: Omloop 90 biedt sport en spel aan mensen met hart- of andere chronische aandoeningen. Iedere donderdagmiddag wordt er van half 3 tot half 4 gesport in de Kalkwijckhal. Dit alles onder begeleiding van een gespecialiseerde sportleidster.
Nieuwe leden zijn welkom! Kom eens langs voor een paar proeflessen en proef de sfeer. Nieuwsgierig? Kijk dan ook even op onze website  www.omloop90.com 

 

Op de foto wordt Ben Nijeboer van Sport-Inn bedankt voor hun bijdrage.

ehbo omloop90.jpg
omloop90 01.jpg